Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Spis Wsystkich Naszyjnikow Oraz Ich Zalet

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

W Tym Tutorialu Dowiecie sie Wszystkiego O Naszyjnikach w Grze Metin2 . Poznacie Tu Zalety , wady , komu przyda sie taki naszyjnik itp

:)

Beda Rowniez TuTki o butach , kolczykach i branzach

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY !!

Drewniany_Naszyjnik.jpg :

Nazwa: Drewniany Naszyjnik

Bonusy : Szybkosc Zaklecia (2-20% zalezy od + ) ,Odp Na Ogien ( 1-10% zalezy od + )

Informacje : Jest to Naszyjnik na 1 lv , od +0 -6 nie potrzeba itemkow

Abs Na Dana Postac: Sura BM

Miedziany_Naszyjnik.jpg :

Nazwa: Miedziany Naszyjnik

Bonusy: Szybkosc Zaklecia (2-20% zalezy od + ) , Odp Na Blyskawice ( 1-10% zalezy od + )

Informacje: Jest to Naszyjnik na 8 lv , od +0-6 nie potrzeba itemkow

Abs Na Dana Postac/Moba: Szaman Leczenie

Srebrny_Naszyjnik.jpg

Nazwa: Srebrny Naszyjnik

Bonusy: Szybkosc Zaklecia (2-20% zalezy od + ) , Odp Na Wiatr ( 1-10% zalezy od + )

Informacje: Jest To Naszyjnik na 15 lv , Od +0-6 Nie potrzeba Ulepszaczy

Abs Na Dana Postac/Moba: Dzikusy ( maniaki czarnego Wiatru wszystko z koncowka wiatru u dzikusow )

Z%C5%82oty_naszyjnik.jpg :

Nazwa: Zloty Naszyjnik

Bonusy : Szybkosc Zaklecia (2-20% zalezy od + ) , Odp Na Strzaly ( 1-10% zalezy od + )

Informacje : Jest to Naszyjnik na 22 lv , od +0 -6 nie potrzeba ulepszaczy

Abs Na Dana Postac/Moba: Ninja Archer , Moby Ktore Strzelaja ze Strzal , Bardzo czesto przydaje sie w Grocie

Jadeitowy_Naszyjnik.jpg :

Nazwa : Jadelitowy Naszyjnik

Bonusy : Szybkosc Zaklecia (4-22% zalezy od + ) , Zwinnosc ( 1-4 zalezy od + )

Informacje : Jest to Naszyjnik na 28 lv , jest to taki malutki bonusik dla ninjy ale generalnie zbedny , brak ulepszaczy od +0-4

Abs Na Dana Postac/Moba: Brak

Ebonitowy_naszyjnik.jpg

Nazwa: Ebonitowy Naszyjnik

Bonusy : Szybkosc Zaklecia (4-22% zalezy od + ) , Energia Zyciowa ( 1-4 zalezy od + )

Informacje : Jest to Naszyjnik na 33 lv , Ma Malutki Bonik do Hp , brak ulepszaczy od +0-4

Abs Na Dana Postac/Moba : Brak

Per%C5%82owy_naszyjnik.jpg

Nazwa : Perlowy Naszyjnik

Bonusy : Szybkosc Zaklecia (4-22% zalezy od + ) , Inteligencja (1-4 zalezy od + )

Informacje : Naszyjnik na 38 lv , Ma Malutki Bonik Przydatny dla Sury Bm / WP jakim jest Inteligencja aczkolwiek Ja Polecam Naszyjnik Ktory bedzie potem dla Sury , brak ulepszaczy od +0-4

Naszyjnik_z_biaalego_z%C5%82ota.jpg :

Nazwa : Naszyjnik z Bialego Zlota

Bonusy : Szybkosc Zaklecia (4-22% zalezy od + ) , Sila ( 1-4 zalezy od + )

Informacje : Naszyjnik na 42 lv , Ma Malutki Bonik do Sily moze przydac sie wszystkim , brak ulepszaczy od +0-4

Kryszta%C5%82owy_naszyjnik.jpg :

Nazwa: Krysztalowy Naszyjnik

Bonusy: Szybkosc Zaklecia (6-24% zalezy od + ) , Regeneracja Many ( 8-56% zalezy od +)

Informacje : Jest To Naszyjnik na 46 lv , jest on swietny dla sury BM gdyz ma spora regeneracje Many , aczkolwiek na +7-9 trzeba perly , brak ulepszaczy od +0-4

Amestytowy_naszyjnik.jpg :

Nazwa: Amnetystowy Naszyjnik

Bonusy: Szybkosc Zaklecia (6-24% zalezy od + ) , Regeneracja Zycia ( PZ) ( 8-56% zalezy od +)

Informacje : Jest To Naszyjnik na 50 lv , Moze On sie Przydac Wszystkim , poniewaz ma regenracje Zycia ale na +7-9 potrzebne sa perly , brak ulepszaczy od +0-4

Naszyjnik_z_niebianskich_lez.jpg :

Nazwa: Naszyjnik Z Niebieskanich Lez

Bonusy: Szybkosc Zaklecia (6-24% zalezy od + ) , Szansa Na Przeszywajace udrzenie ( 1-20% zalezy od + )

Informacje : Jest to Naszyjnik na 54 lv , jest to Moim Zdaniem Najlepszy naszyjnik do pvp , poniewaz ma szanse na przeszywke ( mocniejsze uderzenie ze skilla ) , niestety na + 7-9 musimy miec perly , brak ulepszaczy od +0-4

Abs Na Dana Postac/Moba : Moze Przydac sie do pvp aby mocniej uderzyc wroga ze Skilla.

Bonus : :

Polecane Bony w Naszyjnikach : hp , abs , przeszywka

I To Koniec Mojego Poradnik

Wazne Informacje :

Wiem Ze Pewnie Wiekszosc Osob Bedzie mowic , ze "Skopiowalem " itp ale to nie prawda , pisalem sam

Obrazki pochodza z :

http://wiki.metin2.pl

Jak Podoba Wam Sie Tutorial i Chcecie Docenic Moja Prace Postawcie mi +

Nastepny Poradnik o Kolczykach

Opublikowano

Z tego co się orientuję to abs na ogień nie działa na surę BM, ale na to jak jesteś podpalony po skillach szamana smoka ( pewności nie mam, ale raczej tak jest).

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Ładny tut i się przy nim napracowałeś , ale nie wiem morze komuś się przyda :) ale łapaj tego +

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

Bez sęsu.

Abs na ogień nie działa na BMa, na błyskawice nie działa na Healera, a na wiatr nie działa na moby w m2. To są absy na bossy!.

Perłowy - świetny naszyjnik dla buffa i WP. Tak samo z białe złoto dla Bodziaka i ebo dla Mentala.

Kryształowy - syf. Regeneracja nawet gdy jest jej +100%, to daje tyle co nic. Testowane. To samo ametystowy.

Nie wspomnę o literówkach tylko "Niebieskanich" czy "Amnetystowy", pisaniu dużych liter w środku zdania(co my, w Niemczech jesteśmy?) i braku pl znaków.

Za to dobrze opisany złoty naszyjnik.

Już się boję tych innych tutów, co jeszcze powypisujesz o.O

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ładny tutek ;)

Zasługuje na +

Nic nowego się nie dowiedziałem, ale przyda sie tak jak mówiłeś na Newbie (pot.noob'ów) :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...